Hulp aan gehandicapte mensen in Bosnië

proplanthumb20Op diverse plekken mogen we dienstbaar zijn aan gehandicapte mensen met een (chronisch) psychiatrische handicap.

In Nederland zijn de overtollige ziekenhuisbedden, lakens, kleding en schoenen en ook met  incontinentiemateriaal, crea-spulletjes, enz ingezameld. In Bosnië zijn ze meer dan welkom, want Stichting Proplan doet er alles aan om de leefomstandigheden van deze mensen te verbeteren.

Vaak is de huisvesting sterk verouderd en is het triest om te zien dat juist deze kwetsbare mensen zich zo enorm moeten behelpen. Voor de bewoners van Emmaus, 350 bewoners) en het hospitaal Modrica, 250 bewoners) zijn met hulp van Stichting Proplan significante verbeteringen aangebracht voor een menswaardig bestaan.

- - "Hulp aan gehandicapte mensen in Bosnië"