Kaarten bestellen Benefietconcert

Gun uzelf op 16 maart 2019 een prachtige muziekavond met Mark Brandwijk in de fraaie historische Dorpskerk aan het Kerkplein in Moordrecht. De opbrengst gaat naar de bouw van een zorgcentrum voor de weduwen van Srebrenica.

>> Meer over het Benefietconcert

Bepaal zelf uw toegangsprijs

• Bestel het aantal gewenste toegangskaarten via het bestelformulier. U geeft zelf aan wat het u waard is per persoon om te komen genieten van goede musici en koorzang in de sfeervolle Dorpskerk van Moordrecht. Na uw betaling sturen we u de kaarten digitaal toe met een uniek volgnummer.
  • U kunt ook kaarten afhalen bij de receptie van De Baanderij, Industriestraat 1 in Gouda of, indien nog voorradig, bij de kerk. U betaalt dan minimaal € 15 per kaart en kinderen tot max. 12 jaar € 10

Uw voor- en achternaam*

Uw e-mail*

telefoonnummer

Aantal kaarten*

Bedrag dat het concert u waard is per persoon*

Opmerking

Ik maak omgaand het bedrag (gekozen bedrag maal het aantal kaarten)* over op NL44INGB 0004350357 van Stichting Proplan.

* Elk bedrag hoger dan de gewone entree (E15,- volwassenen, E10,- tot 12 jaar) helpt mee aan de bouw van het zorgcentrum voor de weduwen!

* Verplichte velden