7 Redenen om naar het Bosnische Benefietfestival te gaan

Twijfelt u nog of u naar het Bosnisch Benefietfestival moet komen? Na deze 8 redenen niet meer!

1. Opbrengst gaat naar een goed doel

Alle winst van het Bosnisch Benefiet Festival gaat naar het Zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica. Dit mooie en duurzaam gebouwde complex komt in Potocari en biedt plaats aan 70 bewoners. De dokterspost is al klaar en de werkzaamheden voor het zorgcentrum zijn in juni begonnen.

>> Lees meer over het Zorgcentrum voor de weduwen

2. Genieten van heerlijke hapjes

Tijdens het Bosnisch Benefietfestival kan je onbeperkt genieten van Bosnisch eten. Burek, ćevapi, čorba, baklava… en nog veel meer!

3. Kennismaken met de Bosnische cultuur

Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de Bosnische cultuur en te genieten van Bosnisch eten en muziek.

4. Prachtige muziek en dans

Zo’n evenement kan natuurlijk niet zonder muziek. Daarom hebben we een zangeres geregeld: Almedina Jatic, bekend van de Voice of Holland.

En er is meer: ook Folkloregroep Hajr, BiHRO, Elmir en Drazen Dilbert komen traditionele Bosnische muziek en dans vertolken.

5. Perfect familie-uitje

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen, met voor hen speciale optredens zoals een goochelaar en een clown. Kom dus gezellig als familie en geniet samen van dit evenement.

6. Stichting Proplan (beter) leren kennen

Het Bosnisch Benefiet Festival is een goede manier om kennis te maken met Stichting Proplan. Terwijl u geniet van eten, dans en muziek, kunt u een praatje maken met onze medewerkers om vragen te stellen over de organisatie en de bouw van het zorgcentrum.

7. Bosnische koffie

Bosanska kahva, heerlijk!

Meer informatie over het evenement of het bestellen van kaarten

Voor vragen kan je een mail sturen naar info@stichtingproplan.nl.

Datum: 22 september 2019
Tijd: 14:30 – 21:30
Lokatie: Ashram College, Alphen aan den Rijn
Ticket kopen:

- - "7 Redenen om naar het Bosnische Benefietfestival te gaan"