Agenda

Stichting Proplan organiseert regelmatig allerlei activiteiten. Een benefietconcert, event, klusweek of nieuw project. Kijk in onze agenda voor data en bijzonderheden.

vr
Klusweek Bosnië @ Bosnië
okt 23 – okt 30 hele dag

Op 23 oktober vertrekt een team met klussers klussers naar Bosnië om de PVC vloeren te gaan leggen in het zorgcomplex. Op dezelfde dag vertrekt er een truck vanuit Nederland met hulpgoederen, waaronder de PVC vloerdelen.

za
Charity Diner @ Restaurant Paviljoen BUITEN
dec 12 @ 17:30 – 20:30

Charity diner voor ondernemers in Restaurant Paviljoen BUITEN, direct aan de A12. Netto opbrengst voor de bouw van het zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica. Ga voor de volledige uitnodiging naar onze website!

vr
Feestelijke afsluiting fondsenwerving
mei 28 @ 20:00 – 22:30

Op 28 mei 2021 staat de feestelijke afsluiting van de fondsenwerving op de planning. Dat gaan we vieren met de allermooiste muziek met en door topmusici in centraal Nederland. Meer informatie volgt snel!