Agenda

Stichting Proplan organiseert regelmatig allerlei activiteiten. Een benefietconcert, event, klusweek of nieuw project. Kijk in onze agenda voor data en bijzonderheden.

zo
Nationaal Bosnisch event @ Ashram College
sep 22 @ 14:30 – 20:00

Op 22 september organiseert Stichting Proplan een groot nationaal Bosnisch event voor Bosnische Nederlanders, in het Ashram College te Alphen aan den Rijn.

Aanvang 15.00 uur, inloop v.a. 14.30 uur

Er is een prachtig programma met optredens van o.a.: Folkloregroep Hajr uit Enschede, BiHRO uit Rotterdam, Almedina Jatic (zang), Elmir en Drazen Dilbert (accordeon).

Met medewerking van:

Folkloregroep Hajr, Enschede BiHRO Bosnische Folkloregroep

za
Benefietconcert
nov 2 @ 19:00 – 22:00

Gun uzelf op 2 november 2019 een prachtige muziekavond met de Martin Mans Formation en de Vocal Groep Voice. De opbrengst gaat naar de bouw van een zorgcentrum voor de weduwen van Srebrenica.

Nadere informatie over locatie en programma volgt. Houd de website in de gaten!

> Meer over Martin Mans Formation

> Meer over Vocal Groep Voice

Help hen die geen helper hebben. Met hulp, hoop en toekomst. - Stichting Proplan

za
Benefiet Spinningmarathon @ Zin van Bewegen
dec 28 @ 08:00 – 20:00

Op 28 december organiseert Stichting Proplan een Spinningmarathon in het sportcomplex Zin van Bewegen in Moordrecht.
De opbrengst gaat naar de bouw van het Zorgcentrum voor de weduwen van Srebrenica.

Meer informatie volgt.