Hoog bezoek bij het zorgcentrum

12-04-2021 – Soms overkomt het je zomaar…

Je bidt, je vecht, je hoopt, wil niet opgeven en pakt elke strohalm beet om de vrouwen die op een schandalige manier zijn vergeten en in de steek gelaten NIET nog meer aan hun lot over te laten. Toen ik het bericht ontving, moest ik goed op de kalender kijken. Het is geen 1 april grap want 1 april is het al geweest . Vandaag 12 april is er hoog bezoek bij de bouw van het zorgcentrum! Kort geleden was het Pasen. Wat dat betreft is er geen enkel verschil tussen mij en Thomas. Eerst zien en dan geloven. Maar omdat ze mij filmpjes en foto’s hebben gestuurd weet ik het zeker: ik droom NIET.

Minister Edin Ramic en met hem een heel gevolg, bracht vandaag een bezoek aan de bouw. Enkele weduwen lieten zich niet onbetuigd en lieten weten dat het tijd werd om als overheid ook de portemonnee te trekken. Daarnaast gaat Hayat TV ook nog eens actie voeren!

Met Thomas zeg ik nu, mijn Heer en mijn God; de wonderen zijn de wereld nog niet uit. De zaligspreking die Jezus vervolgens uitspreekt: Zalig (je mag ook zeggen, gelukkig) zijn hen die niet zien en toch geloven…… Dat moet ik mij toch nog wat meer ‘eigen’ maken.

Tijdens het bezoek werd het eerste beton in de grond gedaan voor de bouw van bungalow nummer 2, eveneens door het ministerie van Edin Ramic te financieren. Intussen werd in het appartementengebouw gewoon doorgewerkt. Het lijkt Proplan wel. Zoiets als: ‘praatjes vullen geen gaatjes…. ‘ - - "Hoog bezoek bij het zorgcentrum"