Kaarten bestellen Benefietconcert 2-11

Gun uzelf op 2 november 2019 een prachtige muziekavond met Martin Mans in de Oostpoort kerk in Gouda. De opbrengst gaat naar de bouw van een Zorgcentrum voor de weduwen van Srebrenica.

Bepaal zelf uw toegangsprijs

• Bestel het aantal gewenste toegangskaarten via het bestelformulier. U geeft zelf aan wat het u waard is per persoon om te komen genieten van goede musici en koorzang. Na uw betaling sturen we u de kaarten digitaal toe met een uniek volgnummer.
  • U kunt ook kaarten afhalen bij de receptie van De Baanderij, Industriestraat 1 in Gouda, Boekhandel Samma Turfmarkt 18 of, indien nog voorradig, bij de kerk. U betaalt dan minimaal € 15 per kaart en kinderen tot max. 12 jaar € 0,-

Uw voor- en achternaam*

Uw e-mail*

telefoonnummer

Aantal kaarten*

Bedrag per kaart*

Aantal gratis kaarten kinderen*

Opmerking

Ik maak omgaand het bedrag (gekozen bedrag maal het aantal kaarten)* over op NL44INGB 0004350357 van Stichting Proplan.

* Elk bedrag hoger dan de gewone entree helpt mee aan de bouw van het Zorgcentrum voor de weduwen!

* Verplichte velden