Nieuwsbrief Stichting Proplan september 2022

Lieve vrienden van Stichting Proplan,

In de laatste nieuwsbrief vertelde ik dat het in 2022 precies 25 jaar geleden is dat deze stichting is opgericht. Een mijlpaal. Begonnen als kleine stichting die zich inzet voor kwetsbare mensen die geen helper hebben met name in voormalig Joegoslavië. En kijk nu eens…

Nu ben ik van nature een optimistisch mens, maar dat we zo van betekenis zouden worden door als enige stichting in de wereld ons het lot van de weduwen van Srebrenica aan te trekken heb ik nooit kunnen denken. We hebben de stem van de Goede Herder gevolgd en ik mag het allermooiste nieuws in ons 25-jarige bestaan aan u doorgeven:

OP 22 OKTOBER, WORDT
HET ZORGCENTRUM OFFICIEEL GEOPEND.

Samen met u is dit bereikt,
dus alle reden tot grote dankbaarheid!

Voor al het laatste nieuws:
Klik op de nieuwsbrief >>

– Een gesprek met Willem Pronk
– Het laatste nieuws over het zorgcentrum
– Een interview met onze hulpverleenster ter plaatse
– Wat is er gedaan voor de Oekraïne
– Ons jubileumproject

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op met Willem Pronk (voorzitter en oprichter Stichting Proplan) via 06-24905140 of 0182 670167.

Toch nog een verzoek:

Voordat de winter invalt moeten alle zolders van de bungalows en het appartementencomplex worden geïsoleerd. Kosten hiervan: € 35.000,-. Hiervan is € 10.000,- al binnen. € 25.000,- is dus nog nodig.

Mag ik u en jou voor de allerlaatste keer vragen om hulp hiervoor?

Dat kan op NL44 INGB 0004350357 of ga gelijk naar www.stichtingproplan.nl/doneer

Heel veel dank!

Stichting Proplan
Willem Pronk