1997 – 2022. Stichting Proplan mag 25 jaar hulp, hoop en toekomst geven!

23-11-2021 – Een mooier moment kan ik mij niet bedenken dan de officiële opening van het zorgcentrum in ons jubileumjaar. Maar dan doe ik een heleboel ander werk tekort waar ik met verbazing op mag terugzien. Wat is er enorm veel bereikt. Dit kon alleen gebeuren dankzij de vele mensen die al dat werk mogelijk gemaakt hebben, met geld, met middelen of als vrijwilliger. Daar wil ik iedereen nog eens heel hartelijk voor bedanken.

Is er dan nog een wens in het kader van ons 25-jarig bestaan? Jazeker!

Graag breng ik ons jubileumproject onder uw aandacht. Onze partner MFS Emmaus wil ik komend jaar gaan verrassen met zonnepanelen voor hun zorgcentrum (nabij Doboj) waar 428 bewoners verblijven met een (soms zware) psychische beperking waaronder veel mensen met een oorlogstrauma. Als private instelling moet Emmaus er zelf voor zorgen om alle kosten te betalen. Bijvoorbeeld maandelijks € 5.000,- voor energiekosten. Met de aankoop van zonnepanelen kan een besparing van 15% bereikt worden. We willen er alles aan doen om dit voor 1 mei 2022 mogelijk te maken. Ze verdienen het! Helpt u mee?

Steun Stichting Proplan

Heeft u onze nieuwsbrief al gelezen?

De de december editie leest u alles over de volgende onderwerpen:

• Zonnepanelen bewoners psychisch zorgcentrum
  • Het laatste nieuws over het zorgecentrum voor de weduwen van Srebrenica
  • In gesprek met weduwe Šuhra
  • De bouwer van het zorgcentrum voor de weduwen aan het woord
  • Het verhaal achter vrijwilliger Eric Begeer
  • Inname kleding, schoenen, computers en telefoons voor het goede doel
  • Een overzicht van de gerealiseerde projecten door Stichting Proplan in 2021

Klik op de afbeelding hiernaast of op deze link om de complete nieuwsbrief te lezen!

- - "1997 – 2022. Stichting Proplan mag 25 jaar hulp, hoop en toekomst geven!"