Opnieuw een ploeg vrijwilligers naar Srebrenica

12-02-2021 – Elk jaar gaat er wel een groep handige vrijwilligers naar Bosnië. Het is geweldig om te helpen maar ook een geweldige belevenis voor de deelnemers!

Op 11 maart vertrekt een ploeg van 9 mannen om te helpen met het egaliseren van circa 1000 m2 vloeren en het aanbrengen van plinten. Een fikse klus! Omdat vrijwilligers dit werk uitvoeren, levert dat een forse besparing op in de bouwkosten.

De materialen die nodig zijn voor het egaliseren worden in diezelfde week geleverd. Met die levering wordt ook veel ander materiaal, wat nodig is voor de inrichting van het zorgcentrum meegenomen. Dit wordt gedaan door onze trouwe vrijwilliger Henk Asscheman uit Waddinxveen met hulp van transportbedrijf Overdevest uit Moerdijk.

Voel jij je aangetrokken om mee te gaan? In juni staat de volgende reis op de agenda. Beleef ook eens zo’n onvergetelijk ervaring en neem contact met ons op!

- - "Opnieuw een ploeg vrijwilligers naar Srebrenica"