Kom aan tafel voor de moeders van Srebrenica

Op 4 april organiseert Stichting Proplan een charity diner voor ondernemers en anderen die actief zijn in business. Laat u verwennen met een heel verrassend diner (meer verklappen we niet) en gezellige muziek. Gastspreker Edin Mujacić is macro-econoom en neemt ons mee in een boeiend thema: “Groei de Baas blijven”. De opbrengst gaat volledig naar de weduwen van Srebrenica en de realisatie van het zorgcentrum. Dit is een uniek project in de gemeente Srebrenica in samenwerking met onze partner MFS Emmaus. Hieronder vindt u de uitnodiging in het Nederlands en Bosnisch met alle informatie over deze bijzondere avond.

Alle informatie kort op een rij:

• Wanneer: 4 april 2020
  • Inloop: 17.30 uur
  • Aanvang diner: 18.00 uur
  • Waar: Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout in Reeuwijk. Direct aan de A12 en volop gratis parkeerruimte.
  • Maximaal aantal deelnemers: 125
  • Kosten: u bepaalt zelf wat u betaalt. Wij verrassen u, verrast u ons?
  • Aanmelden: via een mail naar info@stichtingproplan.nl of onderstaande button.

Kunt u niet bij het event aanwezig zijn, maar wilt u wel helpen met gift? Maak deze dan over naar NL44INGB000 4350 357 o.v.v. Zorgcentrum.

- - "Kom aan tafel voor de moeders van Srebrenica"