Vacature vrijwilliger Marketing & Communicatie M/V

Hoewel het nu een heel nare tijd is kijken we uit naar wat komen gaat. We hopen dat toch binnen niet al te lange tijd het werk weer kan beginnen. Met deze positieve mindset zijn wij al een lange tijd op zoek naar een vrijwilliger die zich met overtuiging wil inzetten voor de Marketing en Communicatie van onze stichting. Wij zoeken iemand die:

• met zijn/haar talenten en als vrijwilliger dit werk met overtuiging wil doen
  • denkt in resultaten en doelgroepen
  • tenminste 10 tot 15 uur per week beschikbaar is
  • passie heeft om op te komen voor hen die geen helper hebben
  • volledig staat achter de doelstellingen van ons werk, voldoende assertief en communicatief is om het doel van Stichting Proplan aan anderen over te brengen, daarin contacten te leggen om daarmee fondsen te verkrijgen
  • zelfstandig werken juist prettig vindt en de dynamiek van ons werk uitdagend
  • taalvaardig is en niet al teveel moeite heeft met Engels

Kortom: Je bent praktisch, ondernemend, zelfstandig, creatief, analytisch, sociaal ingesteld, je kunt goed schrijven, plannen en organiseren. Je streeft naar resultaat en voelt je hiervoor verantwoordelijk. Bent of kent u de persoon die we zoeken? Neem dan contact op met Willem Pronk via info@stichtingproplan.nl of bel naar 06 – 249 05 140.

- - "Vacature vrijwilliger Marketing & Communicatie M/V"