Gezocht: Een Daadkrahtige Fondsenwerver

DE WEDUWEN VAN SREBRENICA OPNIEUW AAN HUN LOT OVERLATEN?

Dat laten we niet gebeuren.

03-11-2020 – Na de val van Srebrenica in 1995 zijn meer dan 8.500 mannen vermoord. De grootste genocide in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog. Hun weduwen keerden terug naar hun verwoeste huizen, omringd door mijnenvelden…en werden vergeten.

Nu worden de weduwen ouder en hulpbehoevender en Stichting Proplan wil ze nu niet nogmaals vergeten.

Met deze positieve mindset is begonnen aan de bouw van een zorgcentrum. Wij willen dit openen in juli 2021. De bouw en de fondsen zijn voor twee-derde gerealiseerd. Voor het laatste (een-derde) deel van de fondsen zoekt Stichting Proplan een vrijwilliger die zich met overtuiging wil inzetten voor dit werk. Wij zoeken iemand die:

• met zijn/haar talenten en als vrijwilliger dit werk met overtuiging wil doen
  • denkt in resultaten en doelgroepen
  • tenminste 10 tot 15 uur per week beschikbaar is
  • passie heeft om op te komen voor hen die geen helper hebben
  • voldoende assertief en communicatief is om het doel van Stichting Proplan aan anderen over te brengen, daarin contacten te leggen om daarmee fondsen te verkrijgen
  • zelfstandig werken juist prettig vindt en de dynamiek van ons werk uitdagend
  • taalvaardig is en niet al teveel moeite heeft met Engels

Kortom: je bent praktisch, zelfstandig en ondernemend en je bent sociaal ingesteld. Je schrijft met gemak een vlotte tekst en je streeft naar resultaat. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw inbreng. Het werk kan vanuit huis worden gedaan. Bent of kent u de persoon die we zoeken? Neem dan contact op met Willem Pronk via info@stichtingproplan.nl of bel naar 06 – 249 05 140.

- - "Gezocht: Een Daadkrahtige Fondsenwerver"