Kleding en elektronica inzamelen

Help ons door kleding en elektronica te doneren aan Stichting Proplan. Met deze spullen maken we jaarlijks heel veel mensen blij in de gebieden waar wij werkzaam zijn, zoals Servië en Bosnië.

Aanleveren

Het aanleveren van goede schoenen, schone kleding en elektronica voor Stichting Proplan kan van maandag t/m zaterdag bij de Baanderij op de Industriestraat 1 te Gouda. Wij zijn deze dagen aanwezig van 8:30 tot 17:30 uur.

Waar zijn we naar op zoek?

Kleding

Ga nog eens door uw kledingkast en maak anderen blij met de kleding en schoenen die u zelf niet meer (graag) draagt. Kijk wat je kunt missen en vraag familieleden, vrienden, buren en kennissen hetzelfde te doen.

Voorwaarden voor de kledingdonatie:

  • Schoon
  • Heel
  • Grote & kleine maten

Elektronica

Heeft u ook nog een oude laptop, een computer en of een mobiel liggen? Lever het in bij Stichting Proplan. De verzamelde apparatuur leveren wij in bij Holland Recycling BV. Dit bedrijf zorgt voor een verantwoorde verwerking hiervan. Van hen ontvangen wij een aantrekkelijke vergoeding van deze apparatuur. De opbrengst kunnen via ons schoolsponsorplan nog meer kinderen naar school.

Geen zorgen, na inname wordt de elektronica meteen uit elkaar gehaald om de onderdelen te recyclen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele gegevens die zijn achtergebleven op of in de apparatuur: die ziet niemand meer.