Reden ze nu maar op water

Elk jaar gaat er een truck met belangrijke hulpgoederen naar Bosnië. Al heel wat jaren is dat mogelijk dankzij de hulp van de firma Asscheman uit Waddinxveen.
Heel wat ziekenhuisbedden, kleding, rolstoelen, meubilair, enz. zijn, dankzij hun hulp, terecht gekomen waar dit echt nodig was.

Ook dit jaar staat er weer een transport in de planning. Op 2 oktober wordt de truck geladen met alles waar in Bosnië dringend behoefte aan is.
Van het Groene Hart Ziekenhuis hebben we veel goede materialen mogen ontvangen. Dit kan worden hergebruikt bij twee grote zorginstellingen voor mensen met psychische beperkingen en voor die kwetsbaren mensen doen we graag ons best. Het niveau van zorg aldaar is niet te vergelijken met hier.

Maar een truck rijdt niet op water.

Naast de brandstofkosten zijn er ook tolkosten en willen we Henk Asscheman en zijn bijrijder niet op ‘Water en brood’ laten leven.
Kortom, om die rit financieel haalbaar te maken is € 2.700 euro nodig. Daarom zijn we opzoek naar sponsors. Wil je mee helpen met een bedrag klein of groot, verras ons en de kwetsbare bewoners en doneer direct online!
Heel veel dank als je wat km’s wil sponsoren.


- - "Reden ze nu maar op water"