Agenda

Stichting Proplan organiseert regelmatig allerlei activiteiten. Een benefietconcert, event, klusweek of nieuw project. Kijk in onze agenda voor data en bijzonderheden.

apr
24
vr
Ramadanactie @ Nederland
apr 24 – mei 23 hele dag

OPROEP AAN DE BOSJNAKS IN NEDERLAND: Never forget Srebrenica

Doe mee tijdens de Islamitische heilige maand van Ramadan en help (ook) mee met het bouw van het Zorgcentrum voor de eenzame moeders van Srebrenica.

Doe 29 dagen bij elke maaltijd (twee keer per dag) 50 cent in het speciale spaarpotje tijdens de Ramadan. Dit levert per gezin 58 euro. Wat is nu 50 cent? Zou u dat ook alstublieft willen doen? Spaarpotjes zijn verkrijgbaar via de Bosnische verenigingen in Nederland of vraag ‘m aan door een mailtje te sturen naar info@stichtingproplan.nl. Meer gedetailleerde informatie over dit project vindt u op onze Facebook pagina en website.

Namens de weduwen/moeders van Srebrenica Hvala puno!

 

RAMAZANSKA AKCIJA

Pomozi za vrijeme mjeseca Ramazana sa 1 eurom dnevno, po osobi i daj svoj doprinos izgradnji doma za njegu starih za Majke Srebrenice.
SREBRENICU NESMIJEMO NIKADA ZABORAVITI. MAJKE SREBRENICE TAKODJE !

jun
1
ma
Klusweek Bosnië @ Bosnië
jun 1 – jun 8 hele dag

Het is de bedoeling dat op 1 juni weer een enthousiaste groep handige mannen als vrijwilliger zal vertrekken naar Bosnië. Doel is mee te helpen aan de bouw van het zorgcentrum. Vorig jaar is gebleken hoe waardevol dit is. Het bespaart in de werkuren van de professionals en levert dus hiermee weer een besparing op. Ben je handig en heb je zin in een unieke week? Stuur dan een mail naar info@stichtingproplan.nl.

sep
1
di
Sponsor motorreis Srebrenica @ Bosnië
sep 1 – sep 11 hele dag

Na het grote succes in 2019 (met 7 geweldige kanjers werd € 19.200 opgehaald) maken we ook in september 2020 weer een motor-sponsorreis naar Bosnië met ook weer als sponsordoel: bijdragen aan de bouw van het Zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica. Lees op de website meer over de sponsorreis naar Srebrenica.