Agenda

Stichting Proplan organiseert regelmatig allerlei activiteiten. Een benefietconcert, event, klusweek of nieuw project. Kijk in onze agenda voor data en bijzonderheden.

jun
ma
Klusweek Bosnië (zodra reizen is toegestaan) @ Bosnië
jun 1 – jun 8 hele dag

Het was de bedoeling dat op 1 juni weer een enthousiaste groep handige mannen als vrijwilliger zou vertrekken naar Bosnië. Deze reis wordt verplaatst wanneer reizen weer mogelijk is en in overleg met de deelnemers. Doel is mee te helpen aan de bouw van het zorgcentrum. Vorig jaar is gebleken hoe waardevol dit is. Het bespaart in de werkuren van de professionals en levert dus hiermee weer een besparing op. Ben je handig, gezond en heb je zin in een unieke week? Stuur dan een mail naar info@stichtingproplan.nl.

di
Sponsor motorreis Srebrenica @ Bosnië
sep 1 – sep 11 hele dag

Na het grote succes in 2019 (met 7 geweldige kanjers werd € 19.200 opgehaald) maken we ook in september 2020 weer een motor-sponsorreis naar Bosnië. Naast genieten van het toeren ook weer met sponsordoel: bijdragen aan de bouw van het Zorgcentrum voor de Weduwen van Srebrenica. Lees op de website meer over de sponsorreis naar Srebrenica.